lauantai 8. lokakuuta 2011

Kanahampurilainen


Arjen eväspakettilounaiden vastineeksi on mukava syödä lämmin lounas viikonloppuisin. Poikien mieli teki hampurilaisia, ja kokeilimme nyt jotain uutta - kanapurilaisia!


Ruskistimme ohuita kananrintapalafileitä hienoksi silpotun valkosipulin ja inkiväärin kanssa. Maustoimme kanafilleet jauhetulla paprikalla, pippurilla ja suolalla.


Sitten rakensimme jokainen maun mukaan hampurilaiset täysjyväsämpylöistä, juustosta, tomaatista, salaatista, pikkelsistä ja muista mausteista (sinappi, ketsuppi, chilikastike, remulaati ym.)


Lisukkeeksi ohuita porkkana- ja kurkkutankoja - kylläpä maistui hyvälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)